Besties

Elke week zet VOGUE Girl een BFF-koppel in het zonnetje. Het enige dat jij hoeft te doen is een gave foto van jou met je BFF op Instagram te zetten met de #VGbesties. De Besties van de week ontvangen van VOGUE Girl een BFF pakket!
Besties
Besties Kiki en Lisa
Besties Sophie en Donna
Besties Monika & Frauke
Besties Nova en Amy
Besties van de week Marrit, Trudy en Marije
Besties Noor & Emmy
Besties Dominiek en Sylvie
Besties Jade, Anne-Sophie en Jeneil
Besties Cato en Mette
Besties Eva en Fenna
Besties Ghislaine en Britt
Besties Lux & Roos
Besties Robin en Naomi
Besties Sanne en Isa
Besties Flore en Annabel
Besties Sofie en Lola
Besties Isa en Foke
Besties Daisy & Melissa
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.