7 verschillende typetjes uit een WhatsApp groep!

Deel dit nieuws!

7 verschillende typetjes uit een WhatsApp groep!

Jij hebt vast verschillende WhatsApp groepjes met je vriendinnen. Heerlijke bijkletsen en gemakkelijk foto's delen... Omdat het grappig is om te zien welke types er in zo'n groepje zitten hebben wij de 7 verschillende typetjes in een WhatsApp groep voor je op een rijtje gezet! Lees ze in deze nieuwe blog van VOGUE Girl

De beheerder

De beheerder van jullie groepsapp heeft de rechten om mensen toe te voegen of uit de groepsapp te gooien, maar die zal dit natuurlijk niet zomaar doen :)

De observeerder

De observeerder reageert nooit op berichtjes in de groepsapp maar leest stiekem alles. Je denkt al gauw dat deze persoon niets meekrijgt, maar achteraf... :)

De grappenmaker

Iedere groepsapp heeft wel een gezellig lid! De grappenmaker zorgt voor leuke gesprekken en stuurt gekke plaatjes.

De organisator

De organisator van de groepsapp toont het meeste initiatief als het aankomt op activiteiten. Jullie zijn altijd op de hoogte wat je in het weekend met je vrienden en vriendinnen gaat doen, met dank aan de organisator. Verzekerd van een planning vol leuke uitjes.

De nietsnut

De nietsnut van de groepsapp reageert nergens op en leest in tegenstelling van de observeerder de berichten niet eens. De nietsnut van de groepsapp is er daarom ook niet zo vaak bij, als de rest van jullie wat gezelligs gaan doen.
De lachebek
Wij zijn er 100% zeker van dat er altijd één persoon is die meer ‘hahahaha’ aan het typen is dan serieuze onderwerpen bespreekt. Maar begrijp ons niet verkeerd, want lachen is hartstikke gezond! Deze dame staat in ieder geval vrolijk en blij in het leven!
De roddeltante
Weet jij al wie de roddeltante van jouw groepsapp is? De roddeltante van de groepsapp weet de rest altijd te informeren met de laatste nieuwtjes. Dus als er weer iemand roept: ‘OMG… heb je het al gehoord?’ dan weet jij in het vervolg dat zij jullie roddeltante is. Ps. Super handig, want nu blijven jullie ook up to date van alles :)
Wie ben jij?
Herken jij bij ieder omschreven typetje een vriend of vriendin? En ehh… welke ben jij zelf?
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.