Brainsnacks over Mainstreet

Deel dit nieuws!

Brainsnacks over Mainstreet

Hou jij ook zo van de muziek (en de jongens) van Mainstreet? Wij in ieder geval wel. Deze week in de Brainsnacks weetjes van VOGUE Girl een aantal keileuke weetjes over deze cuties <3

Brainsnack 1

Daan van Mainstreet is fan van One Direction

Brainsnack 2

Owen van Mainstreet kan écht niet zonder zijn mobiel

Brainsnack 3

Owen van Mainstreet heeft meegedaan aan The Voice Kids en kwam tot de voorronde

Brainsnack 4

Rein van Meinstreet is maar 1 meter 59, maar owen is 1 meter 80 :) wat een lengte verschil!

Brainsnack 5

Rein van Mainstreet heeft niet eens de Blind Auditions van The Voice Kids gehaald... Dat snappen wij dus niet!
Brainsnack 6
Nils van Mainstreet heeft de tweede ronde gehaald bij The Voice Kids!
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.