Brainsnacks over Zomaer

Deel dit nieuws!

Brainsnacks over Zomaer

Wij vinden de muziek van Zomaer echt super chill! Zijn jullie ook zo'n van fan deze jongens? In deze VOGUE Girl Brainsnacks een aantal leuke weetjes over deze leuke boyz!

Brainsnack 1

Bart studeert informatiekunde aan de Universiteit in Utrecht! Het is dus niet alle beauty... maar ook brains :)

Brainsnack 2

Thomas had een eigen bedrijfje voordat hij met Zomaer begon... best stoer vind je niet?

Brainsnack 3

De hobby van Robin is filmen. De jongens van Zomaer vloggen ook voor het Comedy kanaal Ponkers op YouTube

Brainsnack 4

Thomas zijn nickname is Thom, Tommy, Thommy... maar de jongens zijn er nog niet over uit hoe ze het moeten schrijven ;)

Brainsnack 5

Als Bart voor één dag een ander zou mogen zijn, zou hij Ed Sheeran willen zijn. Thomas kiest voor één van de OneDirection bandleden en Robin wil wel iemand van 5 Seconds of Summer zijn.
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.