DIY - Sfeerverlichting

Deel dit nieuws!

DIY - Sfeerverlichting

De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken! Grote kans dat jullie de Kerstboom al hebben opgetuigd en dat jullie huis is versierd met sfeerverlichting. Sfeerverlichting oogt vaak heel gezellig in de donkere wintermaanden, daarom hebben wij een speciale DIY opgesteld.

VOGUE Girl Sfeerverlichting, hoe maak ik dat én wat ben ik nodig?

Benodigdheden: - Lege douchegeltube - Doppen Vogue Girl deodorant - Een scherpe schoevedraaier (vraag je ouders om hulp) - Kerstverlichting - Schaar - Plakband - Lijm of lijmpistool (voor het bevestigen van de leuke decoraties op de doppen) - Glitterlijm, pailletten, etc. Alles wat jij nodig hebt om je kerstverlichting nóg leuker te maken Je hebt allerlei benodigdheden voor je neus liggen, maar waar moet je beginnen? Onderstaand een handig stappenplan én een filmpje van de VOGUE Girl Vlogster Jade waarin ze je uitlegt hoe je dit kunt maken.

Stap 1 - Maak gaatjes in de doppen

Het meest logisch is om als eerst in iedere deodorant dop een gaatje te maken, waar het lampje van de kerstverlichting doorheen past. Maak het begin met de schoevendraaier en maak het gaatje vervolgens iets groter met je schaar. Vraag wel om hulp van je ouders zodat je jezelf niet bezeerd. Je kunt ervoor kiezen om de lampjes naar boven door het dopje te doen of juist naar onderen. Als het gaatje precies groot genoeg is heb je geen plakband nodig, maar mocht het gaatje in de Vogue Girl dop iets te groot zijn, dan kan je het lampje door middel van een plakbandje vast maken. Ga net zo lang door, totdat je hele slinger gevuld is met VOGUE Girl deo dopjes. Wat een gezellig gezicht he? Al die gekleurde lampjes aan jouw kerstslinger.

Stap 2 - Creatief decoreren

De lege VOGUE Girl tube kan je gebruiken voor wat decoratie. Knip bijvoorbeeld sterretjes, rondjes of hartjes en plak deze op de dopjes. Om het helemaal af te maken kun je er nog een eigen touch aan geven, door hier en daar een glittertje te plakken. Het is maar net wat jij zelf leuk vindt! Laat je creativiteit de vrije loop! Ennuhh… Je begrijpt natuurlijk dat wij nu heel nieuwsgierig zijn naar het eindresultaat! Deel een foto van jouw VOGUE Girl sfeerverlichting op Facebook & Instagram met de hashtag #VGDIY.

Vlog VOGUE Girl Vlogster - Jade

Wil jij liever een video bekijken hoe je het moet doen? Bekijk dan de vlog van VOGUE girl Vlogster Jade met tips & tricks en wellicht inspiratie .
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.