Organiseer een Amerikaans slaapfeestje!

Deel dit nieuws!

Organiseer een Amerikaans slaapfeestje!

Welk meisje vindt die typisch Amerikaanse slaapfeestjes die je in films ziet nu niet te gek? Wij zijn er in ieder geval helemaal weg van. Dus trommel je beste vriendinnen op en plan een heuze ‘Girls Night’. In deze blog een aantal tips wat je hiervoor nodig hebt!

Wat heb je nodig?

Waar begin je met de organisatie van een slaapfeestje? Wij denken eens terug aan zo’n typische film, het is echt heel simpel! Wat heb je nodig?

  • Je allerbeste vriendinnen
  • Beautydingetjes zoals maskertjes, bodylotions, scrubjes etc.
  • Favo voedsel
  • Een dosis gezelligheid en meligheid
  • Een stapel meidenbladen en - films
  • Comfi pyjama’s

Waar begin je?

Met jouw beste vriendinnen om je heen is het sowieso al één groot feest, maar met deze benodigdheden zetten jullie het huis op zijn kop (niet echt natuurlijk, sorry ouders).

Om zo snel mogelijk bij elkaar te komen kunnen jullie het beste de taken verdelen. Spreek af wie er wat boodschappen haalt, bakspullen voor koekjes, ingrediënten voor een pizza, frisdrank, muffins, etc. het is maar net wat jullie lekker vinden. Natuurlijk moet je even met je ouders overleggen dat zij die avond naar vrienden zijn of dat ze het niet erg vinden even boven te zitten of zo... want dan kan je even ongestoord bijkletsen :)

Neem allemaal je comfi pyjama mee, zit niet alleen ontzettend lekker, maar het ziet er ook heel gezellig uit! Jullie willen je sleepover vast ontspannen beginnen, scoor wat VOGUE Girl gezichtsmaskertjes of VOGUE Girl Disco Scrubs bij een zelfstandige drogisterij, bijvoorbeeld DIO. Geef elkaar een hand of voetmassage met de douchescrub... niet alleen ontzettend lekker, maar de scrubdeeltjes kunnen ook nog eens voor een lachstuip zorgen bij de vriendinnen die kietelig zijn onder de voeten :)

Ga gezellig koekjes bakken of pizza maken, deze kliederboel kan voor enorm komische toestanden zorgen! Het leuke van bijvoorbeeld koekjes bakken is dat het huis ook nog een heerlijk gaat ruiken.

Wie zorgt er voor een stapel meidenbladen en wat films? Gaan jullie voor een romantische komedie of een thriller? Woehoe! In meidenbladen staan vaak leuke testjes, waardoor jullie elkaar nóg beter leren kennen en eindigen de testjes in een sessie Girlstalk. Als jullie zijn uit gedold en gekletst is het tijd om te slapen…… grapje!

Druk nog maar een fijne meidenfilm aan met jullie favoriete acteur, nog even zwijmelen voor het slapen gaan. Leg de luchtbedden voor de televisie neer... Misschien val je wel in slaap tijdens het kijken en kan je in de dromen lekker verder dromen over die favoriete acteur!

Veel plezier met jullie meidenavondje en vergeet niet je foto's op instagram te zetten en @voguegirlnl te taggen in de foto! :)
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.