Brainsnacks over Zac Efron

Deel dit nieuws!

Brainsnacks over Zac Efron

Hou jij ook zo van films waar Zac Efron in speelt? Wij absoluut wel! Deze week in de Brainsnacks weetjes van VOGUE Girl een aantal leuke weetjes over deze hunk!

Brainsnack 1

De ouders van Zac wilden dat hij van jongs af aan al begon met acteren.

Brainsnack 2

Toen Zac 11 jaar oud was begon hij met zangles.

Brainsnack 3

Zac zijn dramalerares stuurde hem door naar een agent in New York. Deze agent zorgde ervoor dat hij een rol kreeg in verschillende films.

Brainsnack 4

Zac zijn lievelingskleur is blauw

Brainsnack 5

Zac is bang voor zombies en haaien
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.