Kies jouw favoriet!

Deel dit nieuws!

Kies jouw favoriet!

VOGUE Girl heeft vijf finalisten geselecteerd die allemaal nog kans maken om het gezicht van een nieuwe verpakking te worden. Wil jij je stem op jouw favoriet uitbrengen? Klik dan gauw verder!

Kies jouw favoriet!

Na onze oproep om je op te geven om te schitteren op de VOGUE Girl verpakking, zijn we overspoeld met reacties.

Kritisch, maar vol enthousiasme hebben we alle aanmeldingen doorgelezen. Het was heel erg moeilijk maar we hebben een selectie gemaakt van 5 meiden:

Ben je het niet geworden? Niet getreurd, de volgende keer beter. Er volgen nog veel meer leuke acties in de toekomst!

Stem!

Ben je er over uit wie jij terug wilt zien op de nieuwe verpakking? Klik dan gauw op onderstaande link om je stem uit te brengen:

http://bit.ly/2rK4mNT

 

Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.