VOGUE GIRL BEAUTYTIPS

Deel dit nieuws!

VOGUE GIRL BEAUTYTIPS

VOGUE Girl geeft je de beste beautytips, waar je écht wat aan hebt. Nieuwsgierig of wij jou ook van een advies kunnen voorzien? Lees dan gauw verder!

Was je haar niet elke dag

Twee keer in de week je haar met shampoo wassen, zorgt voor een bos vol volume en een gezonder uitstralende coupe. Dat willen we toch allemaal? Je moet even over de drempel heen stappen dat je in het begin met wat vetter haar loopt, maar geloof ons. It’s worth it!

Langer scrubben in plaats van harder

De meesten denken dat het voordelig werkt om hard te scrubben. Helaas! Dit is alles behalve waar. Voor een zo mooi mogelijk resultaat, kun je beter langer scrubben dan harder. Als je jouw huid hard scrubt doe je eigenlijk meer kwaad dan goed aan je huid.

Babyhanddoekjes

Gebruik je washandjes of handdoekjes om je gezicht te reinigen en te drogen? Kijk eens naar een zachtere versie voor baby’s, deze zijn veel liever voor je huid.

Slaap op je rug

Heb jij last van acné? Probeer het eens vol te houden om op je rug te slapen. Doordat je met je gezicht op je kussen ligt, krijgen je poriën geen zuurstof. Als je naar je gezicht kijkt, zie je vast dat je aan de ene kant meer onzuiverheden hebt dan aan de andere kant. Dit kan komen doordat je op deze kant van je gezicht slaapt. Let’s try!

Eet water

Weet jij donders goed dat water drinken goed voor je is, maar gaat dit je nog niet zo goed af? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het eten van water is beter dan het drinken van water. Je kunt beter hydraterende fruitstukken eten zoals komkommer en grapefruit. Het water uit dit fruit dringt veel beter door in je cellen. Tijd om de fruitschaal te  vullen dus!
Handenmaskertje
Dol op zachte handen? Dan hebben wij een top beautygeheim voor je. Geef je handen één keer per week een maskertje van handlotion. Smeer ze goed in en wikkel ze vervolgens in met plastic. Door het inwikkelen geef je de lotion de kans om goed in te dringen. Laat het ongeveer een halfuurtje zitten en veeg de restjes weg. Hallo zijdezachte handen!
Challenge! WIN WIN WIN
Nu is het jouw beurt! Wij challengen jou om een beautytip te geven. Plaats een foto op Instagram met de hashtag #VGbeauty. Degene met de leukste beautyips ontvangen een exclusief VOGUE Girl pakket. WIN WIN WIN!
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.