Word jij het nieuwe gezicht van VOGUE Girl?

Deel dit nieuws!

Word jij het nieuwe gezicht van VOGUE Girl?

WORD JIJ HET NIEUWE GEZICHT VAN VOGUE GIRL?

Wil jij afgebeeld worden op een verpakking van een nieuw Vogue Girl product? Dan is VOGUE Girl op zoek naar JOU!
Heb jij altijd al willen schitteren voor de camera en model willen staan voor HET meiden merk van Nederland? Dan is dit je kans!
Voor deze nieuwe product introductie is VOGUE Girl opzoek naar enthousiaste VOGUE Girls die model willen staan voor de nieuwe productverpakking.
Wacht dus niet langer en schrijf je snel in! Wie weet ben jij straks door heel Nederland te bewonderen op de verpakking van JOUW VOGUE Girl product!

Hoe werkt het?

Uit alle inzendingen worden door VOGUE Girl 5 finalisten gekozen.
Deze 5 finalisten krijgen een week de tijd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.
Hoe je dit doet, is helemaal aan jezelf. Wees hierin creatief: vraag je vrienden en familie, gebruik Facebook, Instagram, schrijf een stuk in de schoolkrant, of maak een leuke vlog!
De Girl die na donderdag 25 mei de meeste stemmen heeft verzamelt wint!
Naast de eer en eeuwige VOGUE Girl roem wint deze dame een professionele fotosessie, waar DE foto voor het product geschoten wordt.

Wat moet je doen?

Om mee te doen aan de VOGUE Girl foto wedstrijd vragen wij het volgende.
Stuur ons vóór 18 mei aanstaande een e-mail naar: pr@remarkgroep.nl met daarin:

-
Naam
-Leeftijd
-
Adresgegevens
-
E-mail adres
-
Telefoonnummer
-
Toestemming van je ouder(s)/voogd

En natuurlijk het belangrijkste! 2 leuke, recente foto’s van jezelf.
Foto 1: een portretfoto
Foto 2: een originele foto van jezelf waarop je helemaal te zien bent met een van de VOGUE Girl producten.

De foto's mogen niet bewerkt zijn met filters of Photoshop! Wij vinden je mooi zoals je bent!

Heel veel succes met de foto's en wie weet tot snel.

Veel liefs, VOGUE Girl.

Jouw persoonlijke gegevens en foto's zullen we heel veilig bewaren en worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.
Mocht je bij de laatste vijf VOGUE Girl meiden behoren dan plaatsen we jouw foto op onze Facebookpagina zodat je stemmen kunt gaan winnen.
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.