Word jij VOGUE Girl Vlogger?

Heb jij altijd al inspiratie gehad om vlogger te worden, maar weet jij niet waar je moet beginnen? Wil jij het liefst leuke opdrachten doen voor de camera, wil jij bekend worden als vlogger én wil jij altijd de laatste en leukste nieuwtjes vertellen aan het liefst heel Nederland en België? Doe dan snel mee aan de VOGUE Girl Vlog wedstrijd!

Word jij VOGUE Girl Vlogger?

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar jou! Wil jij alleen of met een vriendinnetje graag vlogs maken over en voor VOGUE Girl? Ben jij niet mensenschuw? Lijkt het jou fantastisch om onverwachte, leuke en grappige opdrachten te krijgen die je op camera gaat vastleggen? Dan wil jij absoluut onderdeel worden van het VOGUE Girl Vlog team!

Hoe doe je mee?

1. Vraag toestemming aan je ouders of je mee mag doen!
2. Koop bij de drogisterij (o.a. Da, Etos, Kruidvat en Kruidvat België) één van de vier nieuwe VOGUE Girl producten; VOGUE Girl Bamboo Bear, VOGUE Girl Lovely, VOGUE Girl Tornado of VOGUE Girl Bohemia
3. Maak een eigen VOGUE Girl Vlogje over één van deze 4 nieuwe producten. Deze video mag je dus ook samen met een vriendinnetje maken.
4. Mail vervolgens je video (of link naar je video op youtube) naar vlogger@vogue-girl.nl.
5. Uit alle inzendingen kiest de VOGUE Girl Jury 5 meiden (teams) die de VOGUE Girl Vloggers 2017 worden! PS: Vergeet niet je contactgegevens mee te sturen :)

Ben jij woonachtig in België? Dan kan je ook gewoon meedoen!

Wat kan je winnen?

De 5 VOGUE Girl vloggers winnen een professionele vlogcamera, een hoverboard van VOGUE Girl t.w.v. € 649,- én twee keer een workshop van Vlogster Joy van Beautynezz! Daarnaast word je verrast met een groot VOGUE Girl pakket als warm welkom in het VOGUE Girl Vlog Team!

Let op: de eerste vlog workshop is op zaterdag 26 november op een nog nader te bepalen locatie in het midden van Nederland. Zorg er dus voor dat je deze datum alvast blokkeert :)!

Tot wanneer kan je meedoen?

Je kunt je inzending insturen tot en met 6 november. Uiteindelijk benaderd VOGUE Girl de 10 beste inzendingen voor verdere contactgegevens. Om het dan extra spannend te maken gaat het VOGUE Girl team in de week van 14 november op pad met een VOGUE Girl auto om de 5 uiteindelijke winnaars te verrassen. Onze reis kan je die dag volgen op Instagram :) wie weet bellen we wel bij jou aan :)