Over VOGUE Girl
VOGUE-Girl is een onderdeel van Remark B.V. Remark is een verkoopgerichte fabrikant en exclusief distributeur van drogisterij gerelateerde merken in zowel Nederland als daarbuiten. Remark streeft ernaar toegevoegde waarde te bieden door op dynamische, creatieve en toonaangevende wijze innoverende merken te vermarkten op basis van een conceptmatige aanpak. Hierbij zijn optimale service, detaildenken en een loyaal partnership ten opzichte van zowel leverancier als afnemers voorwaarden.

VOGUE Girl
VOGUE Girl is een uniek jonge meiden concept waarbij de exclusieve geur en trendy verpakkingen centraal staan. Er zijn meerdere VOGUE Girl designs en geuren, zodat elke jonge meid de lijn kan kiezen die het best bij haar past! VOGUE Girl staat voor:

De geschiedenis van VOGUE Girl

VOGUE Girl bestaat al sinds 2004. In de onderstaande tijdlijn een korte recap van alle designs die VOGUE Girl gehad heeft.

Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.