Word lid van de VOGUE Girl Club!

Heb jij altijd al lid willen zijn van een exclusieve Club die je veel voordelen biedt? Dan is de VOGUE Girl Club echt iets voor jou. Wij zullen je via de e-mail op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, de nieuwste producten en de meest te gekke acties... maar dat is niet alles.

VOGUE Girl Trend Meetings - Alleen voor VOGUE Girl Club leden

Heb jij altijd al eens je mening willen geven over VOGUE Girl? Als je je aanmeldt voor de VOGUE Girl Club krijg je per e-mail een aankondiging van de aankomende trendmeeting. Per trendmeeting zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar, alleen de VOGUE Girl Clubleden kunnen zich opgeven om kans te maken op zo'n felbegeerde plek bij de trendmeeting!

Maak kans op - Alleen voor VOGUE Girl Club leden

Speciaal voor de VOGUE Girl Clubleden zijn er exclusieve winacties opgezet. Denk hierbij aan toegangskaarten voor de Tinadag of Huishoudbeurs, maar misschien ook wel een Meet en Greet met jouw favoriete ster... Wie wil dat nou niet?

Wil jij ook profiteren van al deze voordelen en exclusieve rechten? Schrijf je dan snel in voor de VOGUE Girl Club!

Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.