Voor de ouders
Voor u als ouder zijn er een aantal punten die belangrijk zijn om te weten.

De website www.vogue-girl.nl
De website www.vogue-girl.nl is een website van het merk VOGUE Girl. Vogue-girl.nl is een productsite met entertainment informatie en wordt gemaakt voor meiden tussen de 8 en 16 jaar. Wij streven ernaar onze reputatie als betrouwbaar en veilig te waarborgen. De PR & Online Marketing afdeling van VOGUE-Girl bepaalt de content van vogue-girl.nl en of deze vertrouwd is voor uw kind.

Gebruik van persoonlijke gegevens
De persoonlijke gegevens van uw zoon of dochter worden uitsluitend gebruikt door VOGUE Girl.   

VOGUE Girl Club
Als uw kind zich inschrijft voor de VOGUE Girl Club, ontvangt zij elke 3 tot 4 weken een e-mail van VOGUE Girl met hierin leuke informatie, gave wedstrijden, leuke acties maar ook met exclusieve winacties alleen geldig voor de clubleden. Alle gegevens die vrijgegeven zijn door uw kind zullen alleen gebruikt worden door VOGUE Girl en zullen niet verstrekt worden aan derde partijen.
Bamboo Bear
Ondanks het feit dat de pandabeer enorm groot kan worden hebben deze dieren door hun ogen én luiheid een enorm knuffelgehalte. Mooi gedesignde tekeningen van deze enorme knuffelbeer heeft VOGUE girl verwerkt in de nieuwe variant VOGUE Girl Bamboo Bear. Een schattige en lieve verpakking. De nieuwe VOGUE Girl Bamboo Bear voert je mee met de geuren van exotische bloemen en heerlijke zoete vruchten. Victoriaanse ananas, limoen, goudbes met de pikante geur van banaanbloesem en de zoetheid van suikerspin, vormen tezamen de exotische geur van deze nieuwe VOGUE Girl topper!
Lovely
Wil je echt een keer wat anders? VOGUE Girl heeft een design ontwikkeld die lieflijk en tijdloos tegelijkertijd is. Of je nu heel jong of juist iets ouder bent, de nieuwe VOGUE Girl Lovely zal de harten veroveren van menig meisje en jonge vrouw door haar stijlvolle uiterlijk. De parfum van de VOGUE Girl Lovely bevat een verrassende twist van witte bloemen en water die je zintuigen zullen betoveren. De heerlijke frisse ‘Lovely’ geur bestaande uit geurextracten van frisse muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder zorgen voor een bruisend en energiek begin van de dag.