DIY - Maak een unieke pennenhouder!

DIY - Maak een unieke Pennenhouder!

DIYDo it yourself - Vogue Girl knutsel project! Vind jij het ook zo jammer om de lege tubes van jouw VOGUE Girl douchegel weg te gooien? Doe dit dan niet! Met een paar simpele tips maak je van jouw lege tube een coole én unieke Pennenhouder!

Benodigdheden

Papier (twee kleuren), leeg Vogue Girl douche product, kleurtjes, schaar en pritstift of plakband en eventueel Flexible veters


Stap 1


Pak één van de gekleurde papieren, vouw hem dubbel en knip hier een mooi figuur uit, zorg dat je bij de vouw knipt. Hierdoor krijg je een mooie symetrische pennenhouder. Knip vervolgens bij de vouw de twee figuren uit elkaar. Wij hebben gekozen voor een vlinder vorm.


Stap 2


Pak het andere gekleurde papier, vouw deze ook dubbel en knip bij deze een stuk breder en groter een gelijksoortige vorm uit. Wederom bij de vouw knippen zodat je het kan uitvouwen en je een mooie achterkant krijgt van je pennenhouder.


Stap 3


Knip de lege douchegel tube open en spoel de tube goed uit. Droog hem hiernaar ook goed af. Vervolgens knip je de tube op de gewenste hoogte van je pennenhouder af.


Stap 4


Gebruik de designs van de afgeknipte tube om het kleinere geknipte papier mee te versieren en plak de knipsels met pritstift of plakband op het papier.


Stap 5


Plak vervolgens het kleine gekleurde papier met pritstift of plakband op het grotere gekleurde papier.


Stap 6


Tot slot plak je de tube vast tegen het grotere gekleurde papier. Je kunt er nog voor kiezen om de twee flexible veters aan de achterkant van het grote papier te plakken zodat de vlinder echte voelsprieten krijgt. Als je dit hebt gedaan heb je een hele mooie, unieke én zelf gemaakte pennenhouder! Hoe cool?!?!

1