DIY - Sfeerverlichting

VOGUE Girl Sfeerverlichting, hoe maak ik dat én wat ben ik nodig?

Benodigdheden: - Lege douchegeltube - Doppen Vogue Girl deodorant - Een scherpe schoevedraaier (vraag je ouders om hulp) - Kerstverlichting - Schaar - Plakband - Lijm of lijmpistool (voor het bevestigen van de leuke decoraties op de doppen) - Glitterlijm, pailletten, etc. Alles wat jij nodig hebt om je kerstverlichting nóg leuker te maken Je hebt allerlei benodigdheden voor je neus liggen, maar waar moet je beginnen? Onderstaand een handig stappenplan én een filmpje van de VOGUE Girl Vlogster Jade waarin ze je uitlegt hoe je dit kunt maken.


Stap 1 - Maak gaatjes in de doppen


Het meest logisch is om als eerst in iedere deodorant dop een gaatje te maken, waar het lampje van de kerstverlichting doorheen past. Maak het begin met de schoevendraaier en maak het gaatje vervolgens iets groter met je schaar. Vraag wel om hulp van je ouders zodat je jezelf niet bezeerd. Je kunt ervoor kiezen om de lampjes naar boven door het dopje te doen of juist naar onderen. Als het gaatje precies groot genoeg is heb je geen plakband nodig, maar mocht het gaatje in de Vogue Girl dop iets te groot zijn, dan kan je het lampje door middel van een plakbandje vast maken. Ga net zo lang door, totdat je hele slinger gevuld is met VOGUE Girl deo dopjes. Wat een gezellig gezicht he? Al die gekleurde lampjes aan jouw kerstslinger.


Stap 2 - Creatief decoreren


De lege VOGUE Girl tube kan je gebruiken voor wat decoratie. Knip bijvoorbeeld sterretjes, rondjes of hartjes en plak deze op de dopjes. Om het helemaal af te maken kun je er nog een eigen touch aan geven, door hier en daar een glittertje te plakken. Het is maar net wat jij zelf leuk vindt! Laat je creativiteit de vrije loop! Ennuhh… Je begrijpt natuurlijk dat wij nu heel nieuwsgierig zijn naar het eindresultaat! Deel een foto van jouw VOGUE Girl sfeerverlichting op Facebook & Instagram met de hashtag #VGDIY.


Vlog VOGUE Girl Vlogster - Jade

Wil jij liever een video bekijken hoe je het moet doen? Bekijk dan de vlog van VOGUE girl Vlogster Jade met tips & tricks en wellicht inspiratie.

 

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.