VOGUE GIRL BEAUTYTIPS

Vogue Girl geeft je de beste beautytips, waar je écht wat aan hebt. Nieuwsgierig of wij jou ook van een advies kunnen voorzien? Lees dan gauw verder!

Was je haar niet elke dag

Twee keer in de week je haar met shampoo wassen, zorgt voor een bos vol volume en een gezonder uitstralende coupe. Dat willen we toch allemaal? Je moet even over de drempel heen stappen dat je in het begin met wat vetter haar loopt, maar geloof ons. It’s worth it!


Langer scrubben in plaats van harder

De meesten denken dat het voordelig werkt om hard te scrubben. Helaas! Dit is alles behalve waar. Voor een zo mooi mogelijk resultaat, kun je beter langer scrubben dan harder. Als je jouw huid hard scrubt doe je eigenlijk meer kwaad dan goed aan je huid.


Babyhanddoekjes

Gebruik je washandjes of handdoekjes om je gezicht te reinigen en te drogen? Kijk eens naar een zachtere versie voor baby’s, deze zijn veel liever voor je huid.
Slaap op je rug
Heb jij last van acné? Probeer het eens vol te houden om op je rug te slapen. Doordat je met je gezicht op je kussen ligt, krijgen je poriën geen zuurstof. Als je naar je gezicht kijkt, zie je vast dat je aan de ene kant meer onzuiverheden hebt dan aan de andere kant. Dit kan komen doordat je op deze kant van je gezicht slaapt. Let’s try!


Eet water

Weet jij dat water drinken goed voor je is, maar gaat dit je nog niet zo goed af? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het eten van water is beter dan het drinken van water. Je kunt beter hydraterende fruitstukken eten zoals komkommer en grapefruit. Het water uit dit fruit dringt veel beter door in je cellen. Tijd om de fruitschaal te  vullen dus!


Handenmaskertje

Dol op zachte handen? Dan hebben wij een top beautygeheim voor je. Geef je handen één keer per week een maskertje van handlotion. Smeer ze goed in en wikkel ze vervolgens in met plastic. Door het inwikkelen geef je de lotion de kans om goed in te dringen. Laat het ongeveer een halfuurtje zitten en veeg de restjes weg. Hallo zijdezachte handen!

1