VOGUE Girl x Tina

 

NIEUW! Straal en sprankel de hele dag met COSMIC en SPARKLE. De nieuwe lijn van VOGUE Girl bestaat uit een Anti-Transpirant, Douche Foam met te gek gekleurd schuim, een DIY Soaplab, Body Mist en een geschenkverpakking met 2 Eau de Toilettes.

Cosmic is de fruitige geurlijn en ruikt heerlijk zoet naar een fruitmix van aardbei, framboos en perzik.

Sparkle is de frisse geurlijn en ruikt heerlijk zacht naar citroen, jasmijn en witte roos.

Deze productlijn is ontwikkeld in samenwerking met Tina en 50.000 meiden.

✓ Trendy holografisch design geïnspireerd op het universum
✓ Fun producten met grappige quotes

 

VOGUE Girl x Tina
Cosmic Anti-Transpirant

Cosmic Anti-Transpirant

Cosmic Anti-Transpirant ruikt naar een fruitmix van aardbei, framboos en perzik. Biedt 24 uur bescherming en laat geen witte strepen achter. Schudden voor gebruik. Wil jij de hele dag stralen, sprankelen en lekker ruiken? Gebruik in combinatie met de Body Mist. 

De anti-transpirant biedt 48H bescherming en laat geen witte strepen achter. De hele dag fris & fruitig dankzij Vogue Girl. In een super hippe holo print verpakt met de fun quote: I don't sweat I sparkle

Bekijk de anti-transpirant

Cosmic Bodymist

Cosmic Bodymist

Cosmic Body Mist ruikt naar een fruitmix van aardbei, framboos en perzik. Spray je lichaam en haar en ruik oneindig lekker!

Deze heerlijke Cosmic Bodymist zit in een super leuke holo verpakking en is voorzien van een Fun quote: "Spray your Day"

Bekijk de Bodymist

Cosmic Douche Foam

Cosmic Douche Foam

Cosmic Douche Foam is fun en ruikt naar een fruitmix van aardbei, framboos en perzik. Spuit een toef fluffy roze schuim en maak van je douchebeurt een feestje! De douche foam is fluffy en roze gekleurd. De douche foam met trendy holografisch design is geïnspireerd op het universum en bevat een funny quote "Shower like a star".

 

Bekijk de douche foam

Sparkle Anti Transpirant

Sparkle Anti Transpirant

Sparkle Anti-Transpirant ruikt naar citroen, jasmijn en witte roos. Biedt 24 uur bescherming en laat geen witte strepen achter. Schudden voor gebruik. Wil jij de hele dag stralen, sprankelen en hemels ruiken?

Bekijk de anti-transpirant

Sparkle Body Mist

Sparkle Body Mist

Sparkle Body Mist ruikt naar citroen, jasmijn en witte roos. Spray je lichaam en haar met deze hemelse geur. Deze frisse Sparkle Bodymist zit in een super leuke holo verpakking en is voorzien van een Fun quote: "Spray your Day".

Bekijk de bodymist

Sparkle Douche Foam

Sparkle Douche Foam

Sparkle Douche Foam is fun en ruikt naar citroen, jasmijn en witte roos. Spuit een toef fluffy paars schuim en maak van je douchebeurt een feestje! De douche foam met trendy holografisch design is geïnspireerd op het universum en bevat een funny quote "Shower like a star".

Bekijk de douche foam

DIY Soap Lab

DIY Soap Lab

Wauw! Een DIY pakket om zeeptjes te maken! Zooo cool!

Wat zit er in het pakket? Twee bakjes met zeepschaafsel, het roze zeep heeft de zoete Cosmic geur en het paarse bakje is de frisse Sparkle geur. Er zit een knalroze malletje in het pakket met schattige figuurtjes zodat je niet alleen gekleurde zeepjes kunt maken, maar ook nog in leuke vormpjes! En dat alles in een luxe HOLO geschenkverpakking met leuke ''Shine like a Star'' quote. 

Bekijk het DIY Soap Lab

Eau de Toilette

Eau de Toilette

Ruik als een super star met deze twee heerlijke parfums van Vogue Girl!

Twee luxe miniatuur parfumflesjes met beide geuren in een gift verpakking. Cosmic Eau de Toilette ruikt naar een fruitmix van aardbei, framboos en perzik. Sparkle Eau de Toilette ruikt naar citroen, jasmijn en witte roos. In een leuke HOLO verpakking met gave quote ''Dream Girl''.

Bekijk Eau de Toilette

Deel deze pagina via mail

* Deze velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.